Webdesign

WIJ VOORZIEN JOUW ZAAK VAN

EEN NIEUWE WEBSITE

Wil je een professionele website laten maken die je hierna ook zelf heel eenvoudig kunt onderhouden? Dan zit bij SlimSocial goed. Ook al heb je geen enkele kennis hiervan, geen probleem. Samen kijken we naar een website die bij jouw bedrijf past. Hierna stuur je ons de teksten, foto’s en logo en wij gaan voor je aan de slag. Heb je nog helemaal niks? Geen probleem. Samen ontwikkelen wij een huisstijl die bij jouw zaak past.

SlimSocial helpt je graag bij het maken van een nieuwe website. Alle websites die wij maken zijn gebruiksvriendelijk, op alle apparaten goed zichtbaar en zoekmachine vriendelijk. Jouw website is hét visitekaartje van jouw bedrijf. Wij zorgen er voor dat jouw website altijd goed zichtbaar is in Google. Daarnaast houden we statistieken bij en sturen we maandelijks een rapportage met de prestaties.

WordPress

Wij maken onze websites met het CMS WordPress. Het meest gebruikte CMS ter wereld. WordPress is een relatief eenvoudig programma waarmee websites kunnen worden gemaakt en bewerkt. Het beheren van een website en aanpassingen doorvoeren is gemakkelijk door de visuele editor die wij gebruiken. Zo hoef je geen technische kennis te hebben of specialist te zijn om de website te beheren. Na oplevering van de website leren wij je alles om de website te beheren. Kom je er achteraf toch niet uit, staan we altijd klaar om met je mee te kijken.

Stappenplan website

Samen vrijblijvend naar de mogelijkheden kijken? Wij nemen graag contact met je op om je wensen te bespreken. Laat hieronder je gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact op.